Tyviläisille tunnustusta

Kansainvälinen maantiekuljetusliitto IRU myönsi tänä vuonna Kuljetusliike Tyvillä työskentelevälle Jari Niemelälle Diploma of Honour -kunniakirjan ja -merkin. Kunnianosoitus pitkästä työstä kuljetusalan hyväksi jaettiin Kuljetusliike Tyvin oman juhlan yhteydessä 13. joulukuuta.

Kansainvälinen maantiekuljetusliitto IRU on toiminut vuodesta 1948. Sen tehtävänä on edistää kestävää maantieliikennettä ja sen myötä talouskasvua ympäri maailman. IRU:n kunniakirja voidaan myöntää kuljettajalle, jonka liikenneturvallisuuden edistäminen, uskollisuus työnantajaa kohtaan ja käytös on esimerkillistä.

Samassa tilaisuudessa jaettiin myös Keskuskauppakamarin ansiomerkkejä. Jari Niemelä pokkasi kunniakirjan lisäksi myös Keskuskauppakamarin kultaisen ansiomerkin 30 vuoden urastaan, ja toimitusjohtaja Heikki Tyville myönnettiin kultainen ansiomerkki 40 vuotta jatkuneesta työstään elinkeinoelämän hyväksi.

Keskuskauppakamarin pronssisia ansiomerkkejäkin oli jaossa kolmin kappalein. Yrittäjä Jyrki Lahti palkittiin 15 palvelusvuodestaan pronssimerkillä. Myös kuljettajat Sami Ahlqvist ja Eero Salonen saivat omansa kymmenvuotisesta urastaan kanssamme.

Kuljetusliike Tyvi onnittelee kaikkia palkittuja! Arvostamme sitä ammattitaitoa ja pitkäjänteistä työtä, jolla viette niin yritystämme kuin koko kuljetusalaakin eteenpäin ja näytätte esimerkkiä nuoremmille työntekijöille.