Tyvi Oy työnantajana

Tyvi Oy:n henkilökunta on kokenutta, tehtäviinsä koulutettua ja motivoitunutta. Jokainen meistä ymmärtää hyvän asiakaspalvelun tärkeyden. Toimintajärjestelmämme antaa henkilöstölle tavoitteet, koulutuksen tehtävien hoitamiseen ja mahdollisuuden kehittää työympäristöään

  • Arvostamme henkilöstöämme
  • Pidämme henkilöstöstä huolta.
  • Toimimme oikeudenmukaisesti.
  • Tarjoamme haastavan työympäristön.
  • Huolehdimme työelämän laadusta.
  • Luomme edellytyksiä jatkuvuuteen myös työsuhteissa.
  • Edistämme henkilöstön osallistumista työyhteisön kehittämiseen.
  • Kannustamme, motivoimme ja palkitsemme osaamisesta ja hyvästä työstä.
  • Tarjoamme henkilöstölle sen kykyjä ja osaamista vastaavat työtehtävät.

TÖIHIN TYVILLE?

Kuljetus on taitolaji. Työ- tai harjoittelupaikka Tyvillä tuo sinut sinne, missä alaa kehitetään!

sami-ahlqvist-2

Älykästä kuljetusta: Sami Ahlqvist

Tampereen Atalassa perheensä kanssa asustava Sami Ahlqvist ei ole kuljetusalalla mikään eilisen teeren poika: Tyven leivissä ajettua vajaata 15 vuotta on edeltänyt toinen mokoma isän auton ratissa.

”Ajoin rekkakortin vuonna -88, ja siitä lähtien olen ajanut yhdistelmää”, kertoo kolmannen polven automies. ”Ylioppilaskirjoitusten jälkeen harkitsin kyllä muitakin hommia, mutta ala vei mennessään.”

Pitkä kokemus antaa Samille perspektiiviä tarkastella muuttuvaa kuljetusalaa. ”Perushommat eivät ole muuttuneet mihinkään, mutta aikataulutus on nykyään tiukempaa ja seuranta lisääntynyt”, hän toteaa. ”Tämä tietysti parantaa tavaroiden seurattavuutta.”

Kuljetusliike Tyvi on ollut Ahlqvistille mukava yhteisö. ”Tyvellä on hyvät työkaverit”, hän kiteyttää. ”Sitä paitsi olen aina tykännyt ajaa Volvoilla – nämä on kyllä ihan huippuja autoja.”

Sami arvostaa työpaikassaan kaikilla tasoilla näkyvää omistautumista yrityksen kehittämiseen. ”Hyvä, että ylintä johtoa myöten ollaan koko ajan kiinnostuneita siitä, mitä tapahtuu”, hän pohtii. ”Yrittäjän oma sukunimi auton kyljessä varmasti tuo siihen oman momenttinsa.”

Vapaa-aikanaan Samilta taittuu komeasti puolimaraton ja salillakin ehtii käydä. Nelivuotias Otto-saksanpaimenkoira on aina innokas lenkkikaveri. Myös moottoripyöräily on kauniiden kesäpäivien harrastus, ja kaikenlainen matkailu perheen kanssa lähellä sydäntä. ”20-vuotishäämatka on tarkoitus tehdä”, paljastaa onnellisesti naimisissa oleva kahden lukioikäisen tytön isä reissusuunnitelmiaan.

TYVI OY:n ARVOT

Avoimuus
Kumppanuus
Sitoutuminen
Jatkuvuus