Kuljetusliike Tyvi Oy

Tyvi Oy

Toiminta-ajatus

Kuljetusliike Tyvi Oy:n toiminta-ajatus on kuluttajien ja yritysten logististen ketjujen synnyttämän muuttuvan materiaalivirran ja tietovirran tarpeiden tunnistaminen ja tyydyttäminen.

Kuljetusäly voimavarana

Yrityksemme voimavarat ovat asiakkaan toiminnan syvällinen tunteminen, osaava henkilöstö, laadukas ja suorituskykyinen kalusto, huolellinen tuotannon suunnittelu, tehokas ja täsmällinen tuotanto sekä jatkuva seuranta ja kehitys.

Näistä asioista muodostuu myös yrityksemme kuljetusäly, joka näkyy arjen tilanteissa, käyttämissämme tietojärjestelmissä ja pitkäjänteisessä kehitystyössä.

Jatkuva kehitys

Kuljetuspalveluiden jatkuva kehittäminen tuottaa kaikille osapuolille valmiuden tuottaa parempaa laatua, ympäristöosaamista, sekä työ- ja ympäristöturvallisuutta. Tahto kehittyä ja mahdollisuudet siihen tukevat myös työmotivaatiota.

Nopeasti muuttuva toimintaympäristö

Toimintaympäristömme tunnuspiirteet ovat kiihtyvä muutos, moniulotteisuus, asiakastarpeiden lisääntyminen, kilpailun kiristyminen, kustannuspaineet sekä lisääntyvät viranomaispakotteet (tekniset, taloudelliset ja ympäristöön liittyvät). Reagoimme markkinoiden muutokseen parantamalla prosessiemme kyvykkyyttä toimia muuttuvien olosuhteiden alaisena.

Tyvi Oy - Historia

HISTORIA. Kuljetusliike Tyvi Oy aloitti jo vuonna 1949. Viime vuosina yritys on investoinut rohkeasti tulevaisuuteen; henkilöstöönsä ja tietovirtojen hallintaan.

Lue lisää »

Lataa esitteemmeLataa esitteemme »
PDF, 0.55 mb


Suomen Vahvimmat Luotettava Kumppani AAA -luottoluokitus