Tervettä ja hyvinvoivaa vuotta 2015

Joulukuussa suunnitellaan paitsi joulua, myös seuraavaa vuotta. Mitä tehdä paremmin, missä löysätä, millä parantaa henkilöstön jaksamista tiukkoina aikoina?

Hieman pohjatietoa: 80% tapaturmista sattuu vapaa-ajalla. Yrityksillä on Suomessa poissaoloja vuosittan 11 päivää/henkilö, mikä aiheuttaa pelkästään Kelalle 15,2 miljoona korvattavaa sairauspäivää vuodessa.

Joulupukki ei ehkä pahastu, että paljastamme yllätyksemme jo nyt: Tänä vuonna hankimme henkilöstöllemme joululahjaksi Pohjola Oy:n terveysvakuutukset. Jokainen henkilöstön jäsen saa hoitoa tasapuolisesti ja nopeasti sitä tarvittaessa. Myös vanhat, työkykyä haittaavat sairaudet hoidetaan kuntoon.

Tämän jälkeen henkilöstöllämme on mahdollisuus käyttää ortopedisten sairauksien hoidossa tähän erikoistunutta Pohjolan Omasairaalaa. Hoitoketjun pituus käytännössä puolittuu. Nopea hoitoketju lyhentää työntekijän töihin palaamista, normaalin ortopedisen leikkauksen kohdalla aika lyhenee jopa 40 päivää!

Toivomme, että myös ensi vuonna kukin tykönämme mietimme miten parhaiten vaalia omaa terveyttämme ja työkykyämme sekä auttaa toinen toistamme.

Tervettä ja hyvinvoivaa vuotta 2015 ja rauhallista joulua sitä ennen!