Mukavia kesähetkiä!

Kesäkuu on jo pitkällä ja juhannus aivan oven takana. Pian suomalaiset painelevat lämmittämään saunojaan ja sitomaan vihtoja (tai vastoja) siihen parhaimmillaan olevista koivuista. Tai tekevät jotakin tyystin muuta, mutta juhannuksen tunnelma on aivan omanlaisensa, oltiin sitten rantasaunassa tai festareilla.

Kuljetusalahan ei lomaile koskaan, sillä tavaran pitää liikkua kesälläkin. Toki me Tyvelläkin pääsemme kukin vuorollamme nauttimaan kesästä, mutta asiakkaan tarpeista tinkimättä. Uutta ja komeaa kuljetuskalustoakin on hankittu, jotta voisimme vastata joustavasti muuttuviin logistiikkatarpeisiin.

Toimitusvarmuudesta kertovassa artikkelissa puhuimme siitä, miten kuljetusala elää hetkessä ja mukautuu muuttuviin tilanteisiin. Ehkä siinä voisi olla hyvä malli myös kesänviettoon: katsoa mihin päivä kuljettaa, nauttia hetkestä eikä murehtia asioita, joihin ei voi juuri sillä hetkellä vaikuttaa. Näissä merkeissä Kuljetusliike Tyvi toivottaakin kaikille asiakkailleen ja muille tutuille oikein mukavia kesähetkiä!

Tyvi_Kesatervehdys_Blogikuva_700x450px_20160616