Heikki Tyvi pokkasi ”vuoden kuljetusyritys” -tittelin

Kuljetusliike Tyvi Oy vastaanotti Sisä-Suomen Kuljetusyrittäjät ry:ltä merkittävän ”vuoden kuljetusyritys” -huomionosoituksen. Sisä-Suomen Kuljetusyrittäjät ry on Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n toiseksi suurin alueyhdistys 28 jäsenyhdistyksellään sekä 830 jäsenyrityksellään.

SKAL ry:n vuoden 2014 teemana on ”Osaava suomalainen”, ja alueyhdistys kuvasi Kuljetusliike Tyvi Oy:n toiminnan kuvastavan hyvin tätä teemaa. Valinnan perusteina olivat Tyvin esimerkillinen yritystoiminta, asiakaslähtöisyys, energiatehokkuus, esimerkillinen kehitystyö ja työ tavarankuljetusalan ja yritystoiminnan arvostuksen parantamiseksi.

”Yritys tunnetaan luotettavana ja hyvänä esimerkkinä ammattimaisen kuorma-autoliikenteen muille yrittäjille ja yrityksille ja koko alan imagolle”, toteaa Sisä-Suomen Kuljetusyrittäjät ry perusteluissaan. Yhdistys suositteleekin Kuljetusliike Tyvin valintaa myös koko valtakunnallisen SKAL-organisaation vuoden kuljetusyritykseksi 2014.

Palkinnon vastaanotti toimitusjohtaja Heikki Tyvi yhdistyksen vuosikokouksessa Riihimäellä 29. maaliskuuta. Tunnustuksen jakoivat Sisä-Suomen Kuljetusyrittäjät ry:n puheenjohtaja Pekka Valtonen, Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n toimitusjohtaja Iiro Lehtonen sekä Sisä-Suomen Kuljetusyrittäjät ry:n toimitusjohtaja Pia Vuori. Kuljetusliike Tyvi kiittää sydämellisesti huomionsoituksesta ja toivoo voivansa jatkossakin viedä suomalaista kuljetusalaa eteenpäin!