Älykkäät kuljetuspalvelut

Älykkäät kuljetuspalvelutTyvi Oy on yksityinen, suomalaiseen Kaukokiito-järjestelmään kuuluva kuljetusliike. Me uskomme kuljetusälyyn. Joka hallitsee tietoa, hallitsee kuljetusta, tehokkuutta, täsmällisyyttä ja kilpailukykyä.

Materiaalivirrat vaativat rinnalleen tehokkaan tietovirran. Tyvillä on pitkä historia kuljetusprosessien tehostamisesta tietovirtoja hallitsemalla. Tietoverkkomme mahdollistaa täsmällisen päätöksenteon ajantasaisen tiedon perusteella sekä tarjoaa tilauksiisi läpinäkyvyyttä.

Kuljetusälymme edut ovat selkeimmillään etenkin elintarvikkeiden sekä teollisuuden osa- ja kokokuormien kuljetuksessa. Meiltä saat joustavasti:

  • Kappaletavarakuljetukset
  • Elintarvikekuljetukset
  • Osa- ja kokokuormaliikenne

Olemme yrityksesi pyörät tien päällä

Toimintamme lähtee yrityksesi logistiikka-ajattelun ymmärtämisestä ja palvelutarpeiden tuntemisesta. Tämä ymmärrys yhdessä joustavan ja reaaliaikaisen toimintajärjestelmämme kanssa varmistaa, että tilaamasi palvelu pysyy sovitunlaisena ja yrityksellesi räätälöitynä.

Palveleva ja kehittyvä

Tyvi Oy:n henkilökunta on kokenutta, tehtäviinsä koulutettua ja motivoitunutta. Kuljetusälyn periaatteisiin kuuluu paitsi kyky reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin heti, myös luja tahto palvella ja kehittyä pitkällä aikavälillä.

Ota yhteyttä niin keskustelemme lisää »


Marjamäki - Yrityspuisto - Lempäälä

MARJAMÄKI: PIRKANMAAN LOGISTINEN KESKIPISTE

Terminaalimme sijaitsee Lempäälän Marjamäessä – Pirkanmaan logistisessa keskipisteessä. Sen ovat huomanneet Ideapark ja Inex Partners sekä mittava määrä muita yrityksiä.

KEHITTÄMISEN KEHÄ

Tyvin ytimessä on jatkuvan oppimisen Plan-Do-Check-Act-malli.

  • Plan: Suunnittelemme tavoitteen
  • Do: Toimimme suunnitelman mukaan
  • Check: Monitoroimme tilannetta jatkuvasti
  • Act: Jos korjausliikettä vaaditaan, teemme sen heti

MITTAUKSET PEITTOAVAT MUTUN

Toimitusvarmuus on tärkeä mittari, joka osoittaa kuinka hyvin voimme pitää asiakkaille antamamme lupaukset. Siksi mittaamme sitä jatkuvasti pyrkiessämme yhä älykkäämpään kuljettamiseen.

TUOREUTTA JA LAATUA OMAVALVONNALLA

Elintarvikekuljetuksissa on tärkeää pitää olosuhteet juuri sopivina kuljetettavalle tavaralle. Me Tyvillä uskomme kattavaan omavalvontaan, jolla sitoudumme kehittämään laadukasta kuljetuspalvelua.

LASTI PURETAAN, PALVELU JATKUU

Älykäs kuljetus ei lopu lastauslaiturille! Tyviltä saat myös varastointi- ja terminaalipalvelut sekä in/out-tavarankäsittelyn.

Ota yhteyttä, p. 03-5730311